Monday, 9 April 2012

first time yang memeningkan~ (_ _")

oh yeah!!!!!

assalamualaikum....

fuh... aku pening gila weh nak buat benda alah ni..
rasa nak putus fius ja buat....
nak tukar layout pon payah!!! entah brapa banyak layout yg aku check pon aku tak tau la...
asal nak save ja ERROR....
(rasa macam nak hempuk kepala kat pc)
okey okey.. LUPAKAN PASAL TU..
ehem ehem.. okey disebabkan ni first post aku kat sini.. 
erm.. aku pun tak tau nak tulis apa.... 

oh ya!!!!

ucapan terima kasih aku nak kasi kat kawan aku.. WAN AIDIL ANUAR..
(erm.. aku tak tau nak letak link kat mana)
yang jugak blogger... tengs wei sebab bagi link tutorial..
(even aku tak bpa paham sebab blogger dah tukaq new look)
okey.. saya orang baru ingin belajar..
siapa2 yang sudi tolonglah tunjukkan apa yang patut ya...
nak buat blog lawa-lawa tapi tak reti.. :'(

oraito!! itu saja.. 
adios!!!!
wassalam..

2 comments:

Mohammad Aklis Azmi said...

dapat mana template? menarik

shimm ahmad said...

cutest blog on the block??

SEGALA YANG TERTULIS DI ATAS ADALAH HAK MILIK PICASSOUL A.K.A SHIMM AHMAD